ase

Pantheon on perustettu
Liity nyt mukaan!

Aseveljien Pantheon

Aseveljet ovat löytäneet tiensä Skyforgen pariin ja tavoittelevat kuolematonta elämää. Pantheon perustettiin heti Open betan alkuvaiheessa ja Pantheoniin on liittynyt tasaiseen tahtiin henkilöitä.

Tavoitteet ovat korkealla, mutta erityisen tärkeää meille on se, että viihdyt ja pelaaminen on hauskaa

Pantheoniin pääseminen edellyttää aseveljien yhteisön jäsenyyttä. Jäseneksi pääset helpolla, sillä ainoa ehto on 18 vuoden ikä ja sitoutuminen noudattamaan yhteisön sääntöjä. Jos täytät nämä rekisteröidy ja täytä hakemus foorumien kautta.

Lisää kysymyksiä voit esittää meille foorumin kautta, mutta myös pelin chatissa. Kysymyksiin saa parhaiten vastauksia Pimp Masterilta ja Hapuuma Asgaardilta

Aseveljet peliyhteisö

Aseveljet on alunperin Eve Online -firman ympärille muodostunut suomenkielinen K18 -peliyhteisö joka on sittemmin alkanut pelata muitakin pelejä yhdessä hyvässä seurassa. Aseveljet peliyhteisön tuottaa paveluita yhteisön jäsenille. Yhteisön jäsenillä on tarvittavat palvelut käytössään, kuten teamspeak, foorumit ym. joiden kautta yhdessä pelaaminen ja tekeminen on mahdollista. Yhteisössämme on noin 1500 jäsentä, joten peliseuraa löytyy varmasti!

Hakemuksen pääset tekemään aseveljien foorumilla. Yhteisöön on ikäraja (18) ja se on ehdoton.

Etusivulle

Liity aseveljiin!

Voit myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa!